نی‌ نی سایت

جشنواره ای از طعم ها و رنگ ها: عکس غذاهای خوشمزه و تجربیات نی نی سایتی!

همه ما عاشق غذاهای خوشمزه هستیم، مخصوصا وقتی که ظاهرشون هم دلبر باشه! این روزها، عکس گرفتن از غذا و به اشتراک گذاشتن اون در شبکه های اجتماعی به یه ترند تبدیل شده. تو این پست، قصد داریم گشتی در دنیای رنگارنگ عکس غذاها بزنیم و از تجربیات کاربران نی نی سایت هم برای خوشمزه تر کردن این ماجرا استفاده کنیم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

از بین هزاران تاپیک و پست در نی نی سایت، 25 مورد از بهترین تجربیات و نکات مربوط به عکاسی از غذا و همچنین تزیین و سرو اون ها رو براتون گلچین کردیم. آماده اید؟

  • نور طبیعی، بهترین دوست عکاسیه! کنار پنجره یا تو بالکن عکس بگیرید.
  • از زوایای مختلف عکس بگیرید. از بالا، از کنار، نزدیک و دور.
  • از بشقاب ها و ظروف زیبا و متناسب با غذا استفاده کنید.
  • از دستمال سفره و زیربشقابی های رنگی غافل نشید.
  • سبزیجات تازه و ادویه ها، چاشنی زیبایی به عکس هاتون میدن.
  • کمی سس یا روغن زیتون روی غذا بریزید تا براق تر بشه.
  • از فوکوس دقیق روی جزئیات غذا استفاده کنید.
  • از اپلیکیشن های ادیت عکس برای بهبود رنگ و نور عکس هاتون استفاده کنید.
  • از فیلترهای ملایم و طبیعی استفاده کنید.
  • به ترکیب رنگ ها در عکس هاتون دقت کنید.
  • سادگی، همیشه زیباست! از شلوغ کردن بیش از حد صحنه خودداری کنید.
  • از قانون یک سوم برای ترکیب بندی عکس هاتون استفاده کنید.
  • قبل از شروع غذا خوردن، سریع عکس بگیرید!
  • از پس زمینه های خنثی برای برجسته کردن غذا استفاده کنید.
  • از گل های خوراکی برای تزیین غذا استفاده کنید.
  • از دانه های کنجد یا تخم شربتی برای زیبایی بصری استفاده کنید.
  • به بافت غذا دقت کنید. تردی، نرمی و. . .
  • از نورپردازی مصنوعی ملایم برای شب استفاده کنید.
  • در عکس هاتون، داستان غذا رو روایت کنید.
  • از استوری اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن سریع عکس هاتون استفاده کنید.
  • از هشتگ های مرتبط با غذا برای دیده شدن بیشتر عکس هاتون استفاده کنید.
  • با سایر علاقه مندان به عکاسی از غذا تعامل داشته باشید.
  • از انتقاد سازنده استقبال کنید.
  • همیشه در حال یادگیری و ارتقای مهارت هاتون باشید.
  • از عکاسی از غذا لذت ببرید!

این نکات فقط یه شروع کوچیک بود! دنیای عکاسی از غذا خیلی گسترده است و هر روز میشه چیزهای جدیدی یاد گرفت. با تمرین و خلاقیت، میتونید عکس های فوق العاده ای از غذاهاتون بگیرید و اون ها رو با دیگران به اشتراک بذارید.




عکس غذاهای خوشمزه: تجربه های نی نی سایتی ها


عکس غذاهای خوشمزه: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 25 مورد

1. قرمه سبزی جا افتاده

یکی از پرطرفدارترین غذاها در نی نی سایت، قرمه سبزیه. همه دنبال یه قرمه سبزی اصیل و جا افتاده با سبزی تازه و گوشت نرم هستند. میگن راز خوشمزگیش تو تفت دادن خوب سبزی و بهره‌گیری از لوبیا چیتیه. یه کاربر میگفت برای لعاب دار شدنش یه قاشق آرد تفت داده شده اضافه میکنه. یکی دیگه میگفت شب قبل قرمه سبزی رو بار بذارین و بذارین آروم آروم بپزه. یه نفر هم پیشنهاد داد از عصاره گوشت خونگی استفاده کنین. فوت کوزه گری: حتما از روغن دنبه استفاده کنین!یه مامان هنرمند میگفت یه کم شنبلیله خشک آخر پخت اضافه میکنم. شنیدم اگه چند تکه یخ آخر پخت اضافه کنی، روغن قرمه سبزی جدا میشه.

2. زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ، غذای محبوب مهمونی هاست. تو نی نی سایت هم کلی دستور پخت مختلف براش هست. بعضیا مرغ رو آبپز میکنن، بعضیا سرخ میکنن. یکی از کاربرا میگفت برای خوشرنگ شدن زرشک پلو، زرشک رو با کره و یه کم شکر تفت میده. یه خانم دیگه میگفت مرغ رو با پیاز و ادویه خوب تفت میدم بعد با سس گوجه فرنگی و رب انار میپزم. یه نفر هم پیشنهاد داد مرغ رو داخل فر بپزین تا خشک نشه. فوت کوزه گری: بهره‌گیری از زعفران فراوون! یه کاربر میگفت آب مرغ رو با کمی زعفران و کره قاطی میکنم و روی برنج میدم تا عطرش عالی بشه. برای اینکه زرشکها موقع تفت دادن نسوزه، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید.

3. کباب کوبیده خانگی

کباب کوبیده خانگی، همیشه یه چالش بوده. خیلی ها میگن رو آتیش میریزه یا خوب از آب در نمیاد. یه کاربر نی نی سایتی میگفت گوشت چرخ کرده رو چند بار چرخ کنین و حسابی ورز بدین. یکی دیگه میگفت از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنین. یه خانم هم پیشنهاد داد یه کم دنبه چرخ کرده به گوشت اضافه کنین تا نرم بشه. فوت کوزه گری: آب پیاز رو کامل بگیرین! یه مامان با تجربه میگفت برای اینکه کباب نریزه یه قاشق آرد نخودچی به گوشت اضافه کنین. گوشت کوبیده رو یک ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره.

4. آش رشته نذری

آش رشته، مخصوصا تو ماه رمضون و محرم خیلی طرفدار داره. نی نی سایتی ها هم کلی دستور پخت آش رشته دارن. یه کاربر میگفت برای خوشمزه تر شدن آش، از آب قلم استفاده کنین. یکی دیگه میگفت حبوبات رو از شب قبل خیس کنین و چند بار آبشو عوض کنین. یه خانم هم پیشنهاد داد سبزی آش رو زیاد بریزین. فوت کوزه گری: پیاز داغ فراوون! یه مامان با سلیقه میگفت برای تزئین آش از نعنا داغ، سیر داغ و کشک استفاده کنین. برای اینکه آش ته نگیره، مدام هم بزنید.

5. ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی، یه غذای شیک و مجلسیه. تو نی نی سایت هم کلی دستور پخت با عکس ازش هست. یه کاربر میگفت برای ته چین بهتره از برنج نیم دانه استفاده کنین. یکی دیگه میگفت زرده تخم مرغ رو با ماست چکیده مخلوط کنین. یه خانم هم پیشنهاد داد لای ته چین، زرشک و خلال پسته بریزین. فوت کوزه گری: روغن فراوون! یه مامان کدبانو میگفت ته چین رو تو فر هم میشه درست کرد. برای اینکه ته چین راحت از قالب جدا بشه، قالب رو چرب کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا