نی‌ نی سایت

میخوام پیج آشپزی بزنم: ۲۱ تجربه ارزشمند از نی نی سایت

تصمیم گرفتم یه پیج آشپزی تو اینستاگرام راه بندازم! راستش یه کم دودل بودم و نمیدونستم از کجا شروع کنم. برای همین یه سر به نی نی سایت زدم و کلی تاپیک و بحث در مورد راه اندازی پیج آشپزی خوندم. خلاصه یه عالمه تجربه و نکته دستگیرم شد که فکر کردم با شما هم به اشتراک بذارم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

اینجا ۲۱ تا از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین نکاتی که از نی نی سایت جمع آوری کردم رو براتون می‌نویسم. امیدوارم به دردتون بخوره:

  • اسم پیج:

    یه اسم جذاب و مرتبط با آشپزی انتخاب کنین که راحت تو ذهن بمونه.
  • عکس پروفایل:

    یه عکس خوشگل و با کیفیت از یه غذای خوشمزه بذارین.
  • توضیحات پیج (Bio):

    تو بیوگرافی پیجتون، خودتون و هدفتون رو از راه اندازی پیج به طور خلاصه توضیح بدین.
  • کیفیت عکس و فیلم:

    روی کیفیت عکس و فیلم خیلی تمرکز کنین. نورپردازی مناسب خیلی مهمه.
  • ادیت عکس و فیلم:

    از اپلیکیشن های ادیت عکس و فیلم برای جذاب تر کردن محتواتون استفاده کنین.
  • دستورهای دقیق:

    دستور پخت ها رو دقیق و کامل بنویسین.
  • اندازه گیری دقیق:

    از اندازه گیری های دقیق برای مواد اولیه استفاده کنین.
  • عکس مرحله به مرحله:

    از مراحل تهیه غذا عکس بگیرین و بذارین.
  • ویدیوهای آموزشی کوتاه:

    ویدیوهای آموزشی کوتاه و جذاب تهیه کنین.
  • تنوع محتوا:

    فقط دستور پخت نذارین. از سفره آرایی، ایده های تزیین غذا، و نکات آشپزی هم استفاده کنین.
  • تعامل با مخاطب:

    به کامنت ها و دایرکت ها جواب بدین و با مخاطباتون تعامل داشته باشین.
  • مسابقه و جایزه:

    هر از گاهی مسابقه بذارین و جایزه بدین.
  • هشتگ های مرتبط:

    از هشتگ های مرتبط با آشپزی استفاده کنین تا پست هاتون بیشتر دیده بشن.
  • تبلیغات:

    با پیج های مرتبط تبلیغات کنید.
  • برنامه ریزی محتوا:

    برای محتواتون برنامه ریزی داشته باشین و منظم پست بذارین.
  • استوری های جذاب:

    از استوری برای به اشتراک گذاشتن محتوای پشت صحنه و تعامل بیشتر با مخاطبان استفاده کنین.
  • لایو آشپزی:

    لایو آشپزی برگزار کنین و به سوالات مخاطبان پاسخ بدین.
  • خلاقیت:

    سعی کنین خلاقیت داشته باشین و ایده های جدید ارائه بدین.
  • صبر و پشتکار:

    راه اندازی پیج آشپزی زمان میبره. صبور باشین و پشتکار داشته باشین.
  • بهره‌گیری از موسیقی:

    از موسیقی های جذاب و مرتبط با محتوا در ویدیوها استفاده کنین.
  • محتوای با کیفیت:

    مهمتر از همه، محتوای با کیفیت و ارزشمند تولید کنین.

به امید موفقیت همه آشپزهای خلاق!



میخوام پیج آشپزی بزنم؟ خلاصه تجربیات نی نی سایت در 21 نکته!

میخوام پیج آشپزی بزنم؟ خلاصه تجربیات نی نی سایت در 21 نکته!

1. کیفیت عکس حرف اول رو میزنه!

همه کاربران نی نی سایت اتفاق نظر داشتن که عکس های با کیفیت و جذاب، کلید موفقیت یه پیج آشپزی هستن. نورپردازی خوب، زاویه مناسب و چیدمان زیبا رو فراموش نکنید. از دوربین باکیفیت استفاده کنید. اگه گوشی موبایلتون دوربین خوبی داره، عالیه. در غیر این صورت، به فکر یه دوربین عکاسی مناسب باشید. اپلیکیشن های ادیت عکس رو یاد بگیرید. یه کم ادیت و رنگ و لعاب دادن به عکس ها، تاثیر خیلی زیادی داره. از فیلترهای ملایم و طبیعی استفاده کنید تا عکس ها واقعی به نظر برسن. حتما از غذا در بهترین حالتش عکس بگیرید. مثلا اگه کیک میپزید، بذارید خنک بشه و بعد برش بزنید و ازش عکس بگیرید. نور طبیعی بهترین نوره برای عکاسی. سعی کنید تو نور روز عکس بگیرید.

2. محتوای ویدئویی، جذابیت رو چند برابر میکنه!

ویدیوهای کوتاه و با کیفیت از مراحل پخت، خیلی بیشتر از عکس ها مورد استقبال قرار می گیرن. سعی کنید ویدیوهای جذاب و آموزشی درست کنید. آموزش های مرحله به مرحله به صورت ویدئویی خیلی کاربردی تره و مخاطب رو بیشتر جذب میکنه. سعی کنید ویدئوهاتون رو کوتاه و مختصر نگه دارید. کسی حوصله دیدن ویدیوهای طولانی رو نداره. از موسیقی متن مناسب استفاده کنید تا ویدئوهاتون جذاب تر بشن. مطمئن بشید که صدا و تصویر در ویدئوهاتون هماهنگ باشن. میتونید از نرم افزارهای ادیت ویدیو برای اضافه کردن متن، افکت و. . . استفاده کنید. از زوایای مختلف از غذا فیلم بگیرید تا مخاطب همه چیز رو به خوبی ببینه.

3. دستور پخت دقیق و کامل، رمز اعتماده!

دستور پخت هایی که ارائه می دید باید دقیق و کامل باشن. مقدار مواد اولیه، زمان پخت و دمای فر رو به طور واضح ذکر کنید. دستور پخت های تست شده و مطمئن رو به اشتراک بذارید. اگه خودتون دستور پختی رو ابداع کردید، قبلش چند بار امتحانش کنید. به سوالات و نظرات کاربران با حوصله پاسخ بدید. این کار باعث افزایش تعامل و اعتمادسازی میشه. دستور پخت های متنوع و جدید رو امتحان کنید تا پیجتون برای مخاطب جذاب بمونه. میتونید دستور پخت ها رو به صورت دسته بندی شده در پیجتون قرار بدید تا پیدا کردنشون برای کاربران راحت تر باشه. اگه از منبع دیگه ای دستور پختی رو استفاده میکنید، حتما منبع رو ذکر کنید. به اندازه گیری دقیق مواد اولیه توجه کنید. بهره‌گیری از پیمانه های استاندارد خیلی مهمه.

4. تعامل با مخاطب، پیجتون رو زنده نگه میداره!

با مخاطب هاتون تعامل داشته باشید. به سوالاتشون جواب بدید، نظراتشون رو لایک کنید و در نظرسنجی ها شرکت کنید. مسابقه و چالش های آشپزی برگزار کنید تا مخاطب ها بیشتر درگیر پیجتون بشن. از مخاطب ها بخواید که عکس غذاهایی که با دستور پخت های شما درست کردن رو براتون بفرستن و در پیجتون به اشتراک بذارید. از استوری های اینستاگرام برای ارتباط نزدیک تر با مخاطب ها استفاده کنید. به کامنت های منفی با احترام پاسخ بدید و سعی کنید مشکل رو حل کنید. میتونید لایو آشپزی برگزار کنید و به طور مستقیم با مخاطب هاتون در ارتباط باشید. از هشتگ های مرتبط استفاده کنید تا پست هاتون بیشتر دیده بشن.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. عکس غذاها رو باید تازه و داغ گرفته بشه چون اون حالت آب و چربی غذا تو عکس بهتر دیده میشه…من یه مدت با غذای سرد عکس میذاشتم کلا فرق داشت با وقتی که داغ بود عکس گرفتم 😅

    ویدیوها رو خیلی کوتاه کنین وگرنه مردم اسکیپ میزنن…من خودم همیشه تو اینستاگرام ویدیوهای طولانی رو نمیبینم مگه اینکه واقعا برام جذاب باشه

    لایو آشپزی خیلی حال میده ولی استرس داره…من یه بار کیک پختن تو لایو کلی خراب کردم ولی مخاطبا بامزه تشویقم کردن

    موسیقی تو ویدیوها باید ملایم باشه که صدا و تیکه های مهم آموزش گم نشه…یه بار صدای موزیک هی میومد روی توضیحات من کلی اعصابم خورد شد

    هشتگ های مسخره نزنین مثلا #غذا #شام…اینارو کی میبینه واقعا؟…من از هشتگ های ترکیبی استفاده میکنم مثلا طرزتهیه_کیک_خامه ای این جوری بهتر دیده میشه

    مسابقه گذاشتن جواب میده ولی جایزه هاش باید خلاقانه باشه…من قبلا یه دوره رایگان آشپزی براش جایزه گذاشته بودم استقبال خیلی خوبی شد

    بیوگرافی پیج باید یه چیزی باشه که آدمو کنجکاو کنه…من اول نوشته بودم “پیج آشپزی” که خیلی مسخره بود بعد عوض کردم به “هرچی تو یخچاله رو به غذا تبدیل میکنم” این کلی بهتر بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا