نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی آسان با مرغ: ۲۰ ایده خوشمزه از نی نی سایت!

مرغ یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی خانگی است. هم به راحتی در دسترس است، هم قیمت مناسبی دارد و هم با طعم‌های مختلف به خوبی سازگار می‌شود. در این پست، با الهام از تجربیات مامان‌های هنرمند در نی نی سایت، ۲۰ ایده برای پخت مرغ به صورت آسان و خوشمزه را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

این ایده‌ها از غذاهای ساده و روزمره تا دستورهای کمی خاص‌تر را شامل می‌شوند تا بتوانید با توجه به سلیقه و مواد اولیه موجود، بهترین انتخاب را داشته باشید.

  • جوجه کباب تابه‌ای:

    مرغ تکه شده را با پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه مزه‌دار کرده و در تابه سرخ کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • خورش مرغ و آلو:

    یک خورشت خوشمزه و مجلسی با مرغ، آلو بخارا، پیاز داغ و رب گوجه فرنگی.
  • مرغ شکم پر ساده:

    داخل مرغ را با سبزیجات معطر، پیاز و گردو پر کرده و در فر بپزید.
  • شنیسل مرغ:

    تکه‌های نازک مرغ را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
  • مرغ ترش گیلانی:

    یک غذای شمالی خوشمزه با رب انار، گردو، پیاز و سبزیجات معطر.
  • کتلت مرغ:

    مرغ چرخ کرده را با پیاز، سیب زمینی رنده شده و ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید.
  • سوپ مرغ:

    یک سوپ مقوی و ساده با مرغ، هویج، سیب زمینی و رشته سوپی.
  • سالاد الویه با مرغ:

    به جای کالباس از مرغ پخته و ریش ریش شده در سالاد الویه استفاده کنید.
  • ته چین مرغ:

    یک غذای مجلسی و خوشمزه با برنج، مرغ و ماست.
  • مرغ سوخاری خانگی:

    تکه‌های مرغ را در آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و ادویه‌های مخصوص بغلتانید و سرخ کنید.
  • مرغ بریانی:

    مرغ را با پیاز، ادویه و زعفران مزه‌دار کرده و در فر بپزید.
  • خوراک مرغ و سبزیجات:

    تکه‌های مرغ را با سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ و ذرت تفت داده و سرو کنید.
  • ناگت مرغ خانگی:

    مرغ چرخ کرده را با پیاز، آرد و ادویه مخلوط کرده، به شکل ناگت درآورده و سرخ کنید.
  • ساندویچ مرغ سرد:

    مرغ پخته و ریش ریش شده را با سس مایونز، خیارشور و کاهو مخلوط کرده و در نان ساندویچی سرو کنید.
  • پاستا با مرغ:

    مرغ پخته شده را با سس پاستا و پاستا مخلوط کرده و سرو کنید.
  • پیراشکی مرغ:

    داخل خمیر پیراشکی را با مرغ پخته و ریش ریش شده، پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای پر کرده و سرخ کنید.
  • کوکو مرغ:

    مرغ پخته و ریش ریش شده را با تخم مرغ، سیب زمینی رنده شده و سبزیجات معطر مخلوط کرده و سرخ کنید.
  • خورش مرغ و قارچ:

    یک خورشت خوشمزه و ساده با مرغ، قارچ، پیاز داغ و رب گوجه فرنگی.
  • دلمه برگ مو با مرغ:

    به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده در مواد دلمه برگ مو استفاده کنید.
  • مرغ پرتقالی:

    مرغ را با آب پرتقال، شکر، سرکه و ادویه مزه‌دار کرده و در فر بپزید.

امیدواریم این ایده‌ها برای شما مفید باشند و بتوانید با آن‌ها غذاهای خوشمزه و متنوعی با مرغ تهیه کنید.

فراموش نکنید که خلاقیت در آشپزی حرف اول را می‌زند. پس با خیال راحت طعم‌ها و مواد اولیه مختلف را با هم ترکیب کنید و دستورهای جدید و منحصر به فرد خودتان را خلق کنید!

نوش جان!




آشپزی خانگی آسان با مرغ: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 20 ایده

آشپزی خانگی آسان با مرغ: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت – 20 ایده

1. مرغ زعفرانی ساده و خوشمزه

مرغ زعفرانی یک غذای کلاسیک است که همه دوستش دارند. در نی نی سایت خیلی‌ها پیشنهاد داده‌اند برای طعم بهتر، مرغ را قبل از پخت با پیاز و زعفران مزه‌دار کنید. یک دستور ساده این است: مرغ را با پیاز، سیر، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس در روغن سرخ کنید و با برنج سرو کنید. بعضی‌ها هم اضافه می‌کنند که اضافه کردن کمی آبلیمو طعم مرغ را عالی می‌کند. نکته مهم این است که اجازه دهید مرغ کاملا مغزپخت شود. بهره‌گیری از ران مرغ بجای سینه مرغ باعث میشه مرغ خشک نشه و آبدار بمونه. میتونید به جای سرخ کردن از فر هم استفاده کنید. برای خوشرنگ تر شدن مرغ، کمی رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.

2. جوجه کباب تابه ای با طعم ذغالی

جوجه کباب تابه ای یک گزینه سریع و خوشمزه برای شام است. در نی نی سایت، خیلی‌ها برای اینکه طعم ذغالی بگیرد، پیشنهاد داده‌اند از اسانس دود استفاده کنید. مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید و با پیاز رنده شده، ماست، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و کمی اسانس دود مخلوط کنید. حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. بعضی‌ها هم می‌گویند بهره‌گیری از پودر سیر طعم جوجه کباب را بهتر می‌کند. برای اینکه جوجه کباب نرم شود، از ماست چکیده استفاده کنید. در صورت تمایل میتونید فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مرغ کاملا بپزد.

3. خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی

اگر به دنبال یک غذای سالم و کم کالری هستید، خوراک مرغ و سبزیجات یک انتخاب عالی است. در نی نی سایت، خیلی‌ها پیشنهاد داده‌اند از سبزیجات رنگارنگ استفاده کنید تا هم خوشمزه باشد و هم مغذی. مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید و با پیاز، فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز و قارچ تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه، آویشن و کمی آب اضافه کنید و بگذارید بپزد تا آب آن کشیده شود. بعضی‌ها هم می‌گویند اضافه کردن کمی زنجبیل طعم خوراک را بهتر می‌کند. میتونید از هر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. برای طعم بهتر میتونید کمی سس سویا اضافه کنید. از روغن کم استفاده کنید تا غذایتان رژیمی تر شود.

4. مرغ ترش شمالی با رب انار

مرغ ترش یک غذای خوشمزه و متفاوت است که با رب انار طعم‌دار می‌شود. در نی نی سایت خیلی‌ها از دستورهای مختلف مرغ ترش شمالی صحبت کرده‌اند. تکه‌های مرغ را سرخ کنید. سپس پیاز داغ درست کنید و به آن گردو آسیاب شده، رب انار، آب انار، نمک، فلفل و شکر (بسته به ذائقه) اضافه کنید. مرغ‌های سرخ شده را به سس اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا سس غلیظ شود. بعضی‌ها از سبزی معطر (گشنیز و جعفری) هم در این غذا استفاده می‌کنند. میزان رب انار بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید. برای اینکه گردو نسوزد، با حرارت ملایم تفت دهید. اضافه کردن سیر رنده شده طعم غذا را عالی میکند.

5. شنیسل مرغ سوخاری ترد

شنیسل مرغ یک غذای محبوب است که هم کودکان و هم بزرگسالان دوستش دارند. در نی نی سایت خیلی‌ها در مورد راز ترد شدن شنیسل صحبت کرده‌اند. سینه‌های مرغ را به صورت نازک برش بزنید. آنها را در آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید. در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند پودر سوخاری را با کمی پودر سیر و پاپریکا مخلوط کنید تا طعم بهتری داشته باشد. برای تردتر شدن شنیسل، قبل از سرخ کردن، مرغ را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. از پودر سوخاری پانکو استفاده کنید تا شنیسل تردتری داشته باشید. بعد از سرخ کردن، شنیسل را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

6. ته چین مرغ مجلسی

ته چین مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. در نی نی سایت، خیلی‌ها در مورد فوت و فن خوشرنگ شدن ته چین صحبت کرده‌اند. مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. برنج را آبکش کنید. تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید. برنج و مرغ ریش ریش شده را به مخلوط ماست اضافه کنید. در قابلمه چرب شده بریزید و در فر یا روی گاز بپزید. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند برای خوشرنگ شدن ته چین، از زرده تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. برای جلوگیری از چسبیدن ته چین، از قابلمه نچسب استفاده کنید. میتونید به ته چین، زرشک و خلال پسته هم اضافه کنید. حرارت فر یا گاز باید ملایم باشد تا ته چین نسوزد.

7. کتلت مرغ خوش طعم

کتلت مرغ یک غذای ساده و سریع است که می‌توانید برای ناهار یا شام درست کنید. در نی نی سایت خیلی‌ها در مورد اضافه کردن مواد مختلف به کتلت مرغ برای طعم بهتر صحبت کرده‌اند. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیب زمینی پخته و رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. از مواد به اندازه دلخواه بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند برای طعم بهتر، کمی جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید. برای اینکه کتلت وا نرود، آب پیاز را بگیرید. میتونید به کتلت، هویج رنده شده هم اضافه کنید. حرارت باید ملایم باشد تا کتلت‌ها نسوزند و مغزپخت شوند.

8. سوپ مرغ مقوی برای سرماخوردگی

سوپ مرغ یک غذای مقوی و آرامش بخش است که برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. در نی نی سایت خیلی‌ها در مورد اضافه کردن سبزیجات مختلف به سوپ مرغ صحبت کرده‌اند. مرغ را با پیاز، هویج، کرفس و سبزیجات دیگر بپزید. سپس مرغ را ریش ریش کنید و به آب مرغ برگردانید. جو پرک یا ورمیشل را اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیفتد. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند برای طعم بهتر، کمی آبلیمو یا جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید. برای اینکه سوپ غلیظ شود، کمی آرد را در آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید. میتونید به سوپ، زنجبیل رنده شده هم اضافه کنید. سوپ را با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.

9. مرغ شکم پر خوشمزه

مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و لذیذ است که برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. در نی نی سایت خیلی‌ها در مورد مواد داخل شکم مرغ صحبت کرده‌اند. داخل شکم مرغ را با پیاز داغ، گردو خرد شده، کشمش، آلو، سبزیجات معطر و ادویه جات پر کنید. مرغ را با نخ ببندید و در فر یا روی گاز بپزید. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند برای طعم بهتر، مرغ را قبل از پخت با زعفران و آبلیمو مزه‌دار کنید. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، روی آن را با فویل بپوشانید. میتونید به مواد داخل شکم مرغ، زرشک هم اضافه کنید. برای خوشرنگ شدن مرغ، روی آن را با کره یا روغن چرب کنید.

10. ناگت مرغ خانگی سالم

ناگت مرغ یک غذای محبوب کودکان است که می‌توانید به صورت خانگی و سالم تهیه کنید. در نی نی سایت خیلی‌ها در مورد جایگزین‌های سالم برای پودر سوخاری صحبت کرده‌اند. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر، نمک، فلفل و ادویه جات مخلوط کنید. از مواد به شکل ناگت درآورید و در آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری (یا آرد ذرت) بغلتانید. در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. بعضی‌ها پیشنهاد می‌دهند برای طعم بهتر، کمی پنیر پارمسان به مواد اضافه کنید. برای اینکه ناگت‌ها سالم‌تر باشند، می‌توانید آنها را در فر بپزید. میتونید از سبزیجات خرد شده هم در مواد ناگت استفاده کنید.

11. مرغ پرتقالی با طعمی متفاوت

مرغ پرتقالی یک غذای خوشمزه و متفاوت است که با طعم شیرین و ترش پرتقال طعم‌دار می‌شود. تکه‌های مرغ را در روغن تفت دهید. سپس آب پرتقال، پوست رنده شده پرتقال، شکر، سس سویا و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد و سس غلیظ شود. می‌توانید برای طعم بهتر، کمی سرکه بالزامیک هم اضافه کنید. اضافه کردن کمی فلفل قرمز طعم دلچسبی به غذا می بخشد. برای تزئین می‌توانید از برش های پرتقال استفاده کنید. بهتر است از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید.

12. ساندویچ مرغ ریش ریش خوشمزه

ساندویچ مرغ ریش ریش یک گزینه عالی برای یک ناهار سریع و خوشمزه است. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با سس مایونز، پیازچه خرد شده، کرفس خرد شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. این مخلوط را بین دو تکه نان بگذارید و سرو کنید. می‌توانید از نان تست یا نان باگت استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو طعم ساندویچ را بهتر می کند. برای تنوع می‌توانید از آووکادو هم در ساندویچ استفاده کنید. ساندویچ را می‌توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

13. پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو و مرغ یک غذای ایتالیایی خوشمزه و محبوب است. پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و تفت دهید. سس آلفردو را آماده کنید (خامه، پنیر پارمسان، سیر، کره) و با پاستا و مرغ مخلوط کنید. می‌توانید از قارچ هم در این غذا استفاده کنید. اضافه کردن جعفری خرد شده طعم پاستا را بهتر می کند. از پاستای فتوچینی یا اسپاگتی می‌توانید استفاده کنید. برای تهیه سس آلفردو از خامه صبحانه استفاده کنید.

14. کباب کوبیده مرغ خانگی

کباب کوبیده مرغ خانگی یک گزینه سالم‌تر و کم‌چرب‌تر نسبت به کباب کوبیده سنتی است. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید و به سیخ بکشید. کباب‌ها را روی منقل یا در تابه سرخ کنید. برای اینکه کباب‌ها نریزند، حتماً مواد را خوب ورز دهید. می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنده شده هم در مواد استفاده کنید. سرو کباب با گوجه و فلفل کبابی طعم دلچسبی دارد.

15. تاکو مرغ مکزیکی

تاکو مرغ یک غذای مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با ادویه تاکو، پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای تفت دهید. نان تاکو را گرم کنید و با مرغ، کاهو خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، پنیر و سس دلخواه پر کنید. می‌توانید از آووکادو و خامه ترش هم استفاده کنید. برای ادویه تاکو می‌توانید از پودر چیلی، زیره، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا استفاده کنید. نان تاکو را می‌توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. می‌توانید از سس سالسا یا سس گواکاموله استفاده کنید.

16. سالاد سزار با مرغ گریل شده

سالاد سزار با مرغ گریل شده یک وعده غذایی کامل و خوشمزه است. سینه‌های مرغ را گریل کنید و به قطعات کوچک خرد کنید. کاهو را خرد کنید و با سس سزار، نان تست خرد شده و پنیر پارمسان مخلوط کنید. مرغ گریل شده را روی سالاد قرار دهید و سرو کنید. می‌توانید از تخم مرغ آب‌پز هم در سالاد استفاده کنید. برای تهیه سس سزار از مایونز، سیر، آبلیمو، سس ورچستر و روغن زیتون استفاده کنید. نان تست را می‌توانید در تابه یا فر تست کنید.

17. استراگانف مرغ با سس قارچ

استراگانف مرغ یک غذای روسی خوشمزه و مجلسی است. مرغ را به صورت نواری برش دهید و تفت دهید. سپس پیاز و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید. آرد را اضافه کنید و تفت دهید. سپس خامه ترش و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ شود. مرغ را به سس اضافه کنید و سرو کنید. استراگانف را معمولاً با پوره سیب زمینی یا برنج سرو می‌کنند. برای طعم بهتر می‌توانید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید. به جای خامه ترش می‌توانید از ماست چکیده هم استفاده کنید.

18. فاهیتای مرغ با فلفل دلمه ای رنگی

فاهیتای مرغ یک غذای مکزیکی خوشمزه و رنگارنگ است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. مرغ را به صورت نواری برش دهید و با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز تفت دهید. ادویه فاهیتا را اضافه کنید و تفت دهید. مواد را در تورتیلا بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از سس سالسا، گواکاموله و خامه ترش استفاده کنید. برای ادویه فاهیتا می‌توانید از پودر چیلی، زیره، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا استفاده کنید. تورتیلا را می‌توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

19. مرغ با سس ترییاکی

مرغ با سس ترییاکی یک غذای آسیایی خوشمزه و آسان است. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه تفت دهید. سس ترییاکی را اضافه کنید و بگذارید مرغ با سس بپزد و غلیظ شود. مرغ را با برنج سرو کنید. می‌توانید از کنجد برای تزئین استفاده کنید. سس ترییاکی را می‌توانید از فروشگاه ها تهیه کنید. برای طعم بهتر می‌توانید از زنجبیل و سیر رنده شده هم استفاده کنید.

20. مرغ بریانی

مرغ بریانی یک غذای هندی خوشمزه و معطر است. مرغ را با ماست، ادویه بریانی، زنجبیل و سیر مزه دار کنید و بگذارید حداقل 2 ساعت بماند. برنج را آبکش کنید و با زعفران و روغن مخلوط کنید. مرغ را در قابلمه بچینید و برنج را روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید برنج دم بکشد و مرغ بپزد. برای ادویه بریانی می‌توانید از هل، دارچین، میخک، زیره، گشنیز و زردچوبه استفاده کنید. می‌توانید از کشمش و بادام هم در بریانی استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. مرغ زعفرانی رو من همیشه با پای مرغ درست می کنم که آب بیشتری داشته باشه و سس غلیظ تری بشه. بعد پختن، چربی های اضافه رو با قاشق جدا می کنم تا غذای سبک تری داشته باشم.

    برای جوجه کباب تابه ای، یه بار به جای ماست از دوغ استفاده کردم که طعم متفاوت و خوبی داد. همون موقع متوجه شدم که دوغ باید بدون گاز باشه وگرنه مرغ خشک میشه.

    در خوراک مرغ و سبزیجات، اضافه کردن یک قاشق عسل به سس باعث میشه طعم سبزیجات بیشتر بیاد. بهتره عسل رو در آخر اضافه کنید تا خواصش از بین نره.

    یه بار مرغ ترش شمالی درست کردم و رب انار خیلی ترش بود. برای تعدیلش از کمی شیره خرما استفاده کردم که هم رنگ غذا رو بهتر کرد هم طعمش رو متعادل تر کرد.

    برای شنیسل مرغ، به جای پودر سوخاری از پودر نان خشک خانگی استفاده کردم که هم ترد تر شد هم روغن کمتری جذب کرد. بهتره پودر نان رو یک شب قبل درست کنید تا کاملا خشک بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا